Zvezdaši već razmišljaju o Partizanu! Ivanović se oseća dobro posle "arhiviranja" Virtusa

02.12.2022

20:11

0

Autor: D. N.

Ivanović i Marković imali i zamerke posle meča sa Italijanima

Zvezdaši već razmišljaju o Partizanu! Ivanović se oseća dobro posle "arhiviranja" Virtusa
Duško Ivanović tokom utamice Evrolige sa Virtusom - Copyright MN Press

Košarkaši Crvena zvezde pobedili su Virtus u utakmici Evrolige, i tako nastavili trijumfalni niz. Trener crveno-belih Duško Ivanović je mogao da bude zadovoljan, a kako i ne bi, s obzirom da je njegovim dolaskom ekipa krenula sa uspesima.

- Osećam se dobro, pre svega zbog mojih igrača. Zaista su se borili, posebno u drugom poluvremenu. Bilo je i mnogo grešaka, ali su u drugom poluvremenu verovali 100 odsto da mogu da pobede.

Važna pobeda za nas. U prvom poluvremenu smo igrali i bez energije, bez jasnih ideja i bez srtpljenja u napadu. U drugom je bilo potpuno drugačije - kazao je Ivanović uz kratku najavu sledećeg meča.

A to je (u četvrtak), prvi evroligaški "Večiti derbi".

- To je daleko i imaćemo vremena da se pripremimo - kazao je Ivanović, a da je pobeda ono što se piše smatra i Stefan Marković koji je imao učinak od dva poena, osam skokova i pet asistencija.

MN Press
 

- Najvažnije je da smo pobedili. Nastavili smo niz koji je počeo od dolaska trenera Ivanovića i srećni smo zbog toga. Ali već sada je ovo prošlost. Sada imamo još dva dana do sledeće utakmice (gostovanje Studentskom centru u AdmiralBet ABA ligi).

Posle toga, nova evroligaška utakmica protiv Partizana. Sada ću ovaj deo energije potrošiti ovde - dodao je Marković misleći na prenos utakmice Mundijala, između Srbije i Švajcarske.

Nakon ove utakmice Zvezda ima učinak 5-6, a Partizan 4-7.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike