FMP je savršeno odigrao novembar, ali nema nameru da stane ni u Zadru: Znamo šta nas čeka, izlazimo iz rutina, ali verujemo u sebe

01.12.2022

18:55

0

Panteri su najveći hit sezone i sada igraju protiv još jednog prijatnog iznenađenja

FMP je savršeno odigrao novembar, ali nema nameru da stane ni u Zadru: Znamo šta nas čeka, izlazimo iz rutina, ali verujemo u sebe
Nenad Stefanović i igrači FMP-a - Copyright MN Press

FMP  je odigrao sjajan novembar, upisao sve tri pobede, jedini u prvenstvu, i dao AdmiralBet ABA ligi MVP-a meseca, ali nema vremena za slavlje, jer košarka ne staje: Nedugo posle trijumfa nad Igokeom, već u petak igra u gostima protiv nezgodnog Zadra.

Zadar igra dobro, u regionalnoj ligi ima skor 4/4, ali je i tim koji je jedini ove sezone pobedio Crvenu zvezdu na Jadranu, i to u gostima. Osim toga, u timu ima sjajne pojedince, uključujući i Luku Božića, koji je već dva puta bio MVP kola u AdmiralBet ABA ligi.

Svega toga su savršeno svesni u FMP-u, tako da trener Nenad Stefanović sa mnogo poštovanja najavljuje meč:

- Po prvi put u sezoni imamo izuzetno kratak razmak između dve utakmice i sa zahtevnim gostovanjem što se tiče putovanja, ali i svega ostalog. Izaći ćemo iz svojih zona komfora i automatizma što se tiče pripreme utakmice i skautinga, ali očekujem da moja ekipa pokaže da je, za ovo kratko vreme koliko smo zajedno, sazrela i da možemo da odigramo dve dobre utakmice u nizu. Igramo sa ekipom koja je sigurno najprijatnije iznenađenje u dosadašnjem toku prvenstva i po igri, kao i po velikim pobedama koje imaju iza sebe. Čeka nas težak meč, jako zahtevan domaći teren, ali verujem da možemo da odigramo dobru utakmicu i da se nadamo pozitivnom ishodu.

Prvotimac FMP a Ranko Simović je takođe izneo svoja očekivanja:

- Sjajan period je iza nas, u novembru smo bili rezultatski perfektni i tako želimo da nastavimo. Na tom putu nas čeka ekipa Zadra koja je pokazala da može da igra i sa ekipama iz samog vrha tabele. Zadar je veoma čvrsta i uigrana ekipa sa par jako dobrih pojedinaca. Znamo šta nas čeka na njihovom terenu, zato moramo da budemo čvrsti i koncentrisani 40 minuta.

Utakmica u dvorani "Krešimir Ćosić" igra se u petak od 19 sati, uz direktan prenos na TV Arena sport.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike