Stigao kapiten Lučić: Dve promene kod orlova za ključni meč sa Turskom

14.11.2022

07:43

0

Tu je i Marko Gudurić

Stigao kapiten Lučić: Dve promene kod orlova za ključni meč sa Turskom
Nedović i Lučić - Copyright fiba.basketball

Pred košarkaškom reprezentacijom Srbije, večeras od 20 sati je drugi duel pretposlednjeg kvalifikacionog prozora za Svetsko prvenstvo, a na megdan izabranicima Svetislava Pešića, stigla je Turska.

U odnosu na duel od pre tri dana, kada je Srbija savladala Veliku Britaniju u Njukaslu, došlo je do dvostruke promene u sastavu našeg tima.

Naime, ekipi su se u Beogradu priključili kapiten Vladimir Lučić i Marko Gudurić, pa će se oni naći u rotaciji za meč sa Turcima, umesto Marka Jeremića i Nemanje Dangubića.

Ostalih 10 igača na koje Pešić računa su Luka Mitrović, Ognjen Jaramaz, Aleksa Radanov, Marko Jagodić Kuridža, Boriša Simanić, Ognjen Dobrić, Uroš Trifunović, Dušan Ristić. Stefan Jović i Danilo Anđušić.

U ovom trenutku, Srbija se nalazi na drugom mestu na tabeli, sa četiri pobede i tri poraza, bolja je samo Letonija sa 6:1, a potom slede Grčka, Turska, Belgija i Velika Britanija.

Nakon meča sa Turskom, Srbiji ostaje još gostovanje Grčkoj, 24. februara i tri dana kasnije sa Velikom Britanijom u Beogradu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike