Piksijevi Orlovi pomerili Zvezdin meč u Evroligi! Mundijalska groznica drma i košarku!

12.11.2022

16:14

0

Autor: 24sedam

Promenjena satnica duela crveno-belih i Makabija

Piksijevi Orlovi pomerili Zvezdin meč u Evroligi! Mundijalska groznica drma i košarku!
0MMM8719 - Copyright MN Press

Srbija skoro sa više nestrpljenja i optimizma nije čekala neko veliko fudbalsko takmičenje. Sjajna izdanja Piksijevih Orlova, koji su se na Mundijal u Kataru plasirali kao prvoplasirani u kvalifikacionoj grupi sa Portugalom, uneli su toliku euforiju među navijače, da su čak i drugi sportovi u zemlji odlučili da učine što je do njih kako neko ne bi bio prinuđen da bira između dva događaja kojem da posveti pažnju.

Konkretno, u ovom slučaju u pomalo nezavidnoj situaciji našli su se košarkaši Crvene zvezde, čiji je evroligaški meč sa Makabijem u dvorani „Aleksandar Nikolić“ zakazan za dan (24. novembar) u kojem Srbija otvara Mundijal utakmicom protiv Brazila.

Okršaj srpskog i regionalnog šampiona sa „ponosom Izraela“ prvobitno je bio zakazan za 19 časova, ali su crveno-beli uspeli da izdejstvuju pomeranje termina na 17.30, kako bi svi navijači koji budu na tribinama beogradskog hrama košarke uspeli da stignu na početak, nadamo se svi, spektakularnog, okršaja Srbije i Brazila koji počinje u 20 časova.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike