I Pejsersi provocirali Jokića, Srbin uzeo loptu i ovako im uzvratio: Pogledajte sve poene Somborca u još jednoj pobedi Nagetsa (VIDEO)

10.11.2022

06:44

0

Nikola je bio "iks" faktor

I Pejsersi provocirali Jokića, Srbin uzeo loptu i ovako im uzvratio: Pogledajte sve poene Somborca u još jednoj pobedi Nagetsa (VIDEO)
Nikola Jokić - Copyright Tanjug/AP Photo/Darron Cummings

Denver Nagetsi su noćas upisali još jednu pobedu u NBA ligi i to na krilima Nikole Jokića. Srpski centar je bio najzaslužniji za preokret i trijumf nad Indijana Pejsersima rezultatom 122:119.

Jokić je na terenu proveo samo 21 minut, ali je za to vreme postigao 24 poena, i upisao šest asistencija i četiri skoka. Ipak, ono što je još važnije, kreirao je preoket i postigao koš za pobedu.

Interesantno, ali Somborac je u ovom meču imao problema sa faulovima, pa je celu treću četvrtinu proveo na klupi, ali kada se vratio, pokrenuo je seriju 12:0 i tako Nagetsima obezbedio novi trijimf.

Ali, sve je moglo otići i na drugu stranu, naročito što je na 35 sekundi do kraja bilo nerešeno.

Tada je Halibarton atraktivno pogodio preko Jokića, pa je usledilo slavlje domaćina, ali i sitne provokacije prema ekipi iz Kolorada.

 

 

Međutim, to je samo još više motivisalo Jokića i drugove. Upravo je srpski reprezentativac dobio loptu blizu linije slobodnog bacanja, podigao se na šut i pogodio preko Majlsa Tarnera. 

Džamal Marej je samo potvrdio trijumf sa penala.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike