FMP čeka skoro nemoguća misija, dolazi Budućnost, Stefanović realan: Preiskusni su, evroligaški igrači, treba nam pomoć publike

28.10.2022

14:57

0

Oba tima imaju skor 3/1, čeka nas velika bitka

FMP čeka skoro nemoguća misija, dolazi Budućnost, Stefanović realan: Preiskusni su, evroligaški igrači, treba nam pomoć publike
20221024165710_STJ_1895 - Copyright ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

FMP je u tesnom meču izgubio od Crvene zvezde, a sada na svom terenu dočekuje još jednog pretendenta na titulu AdmiralBet ABA lige.

U FMP Arenu stiže podgorička Budućnost, a trener FMP-a Nenad Stefanović igranje te utakmice opisuje kao "nemoguću misiju", bez obzira što oba tima imaju skor od 3/1.

- Očekuje nas susret sa jednom fenomenalnom ekipom koja u svom sastavu ima preiskusne internacionalce, evroligaške igrače i koja u poslednjih 20 dana igra možda i najbolju košarku u ABA ligi. Sigurno su jedni od favorita za osvajanje trofeja u ABA ligi, a predvođeni su izvanrednim trenerom. Čeka nas gotovo nemoguća misija, s obzirom da imamo dosta kadrovskih problema u prethodne dve nedelje, a u ponedeljak smo imali veoma tešku i zahtevnu utakmicu protiv Crvene zvezde. Nadam se da ćemo uspeti da se regenerišemo, oporavimo i pripremimo i uz pomoć naše publike budemo što konkurentniji u ovom duelu.

Jedan od iskusnijih igrača u FMP-u je Nikola Janković, koji zna kako da se suprotstavi Podgoričanima.

- U subotu igramo protiv jedne od najboljih ekipa iz regiona, dolaze nam u goste posle velike pobede u Evrokupu tako da su sigurno u dobrom ritmu i raspoloženju. Probaćemo da iskoristimo našu mladost i snagu kako bismo uspeli da odbranimo domaći teren.

Ulaz u FMP Arenu  je slobodan, a klub poziva publiku da dođe u što većem broju i da pruži podršku mladom sastavu Pantera u utakmici protiv favorizovanog rivala.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike