Sve smo prosuli, baš kao protiv Baskonije! Anđušić žali što Partizan nije obradovao najbolje navijače u Evropi!

19.10.2022

10:15

0

Autor: 24sedam

Nije vreme za padanje, prilika za iskupljenje je duel sa Virtusom

Sve smo prosuli, baš kao protiv Baskonije! Anđušić žali što Partizan nije obradovao najbolje navijače u Evropi!
20221018mmPartiz09 - Copyright MN Press

Košarkaši Partizana i treći put su poraženi u Evroligi, a glavni utisak je da su umesto nule na saldu danas morali da imaju dve pobede.

Ipak izgubljena dobijena utakmica u Baskoniji, pa onda i sinoć u Beogradu su surova realnost.

Među onima koji su mogli da ponesu ulogu heroja prve pobede u Evroligi posle više od osam godina su Danilo Anđušić i Jam Madar. Obojica su odradila veliki posao u nekim momentima, ali na kraju ne mogu da budu srećni i zadovoljni.

- Ovo je težak poraz, jer smo većim delom utakmice igrali dobro. Pokazali smo način na koji treba da igramo, imali smo meč u našim rukama i sve smo prosuli, kao protiv Baskonije. Nemamo vremena, sutra je nova utakmica, probaćemo da se iskupimo. Zahvalio bih se navijačima, koji su došli da nas podrže. Niko nema ovakvu podršku u Evropi, mnogo mi je žao što nismo uspeli da ih obradujemo - rekao je Anđušić.

Partizan će u četvrtak od 20.30 časova dočekati Virtus iz Bolonje. Treba se pribrati, ohladiti glavu i pobedom pokazati da se i iz poraza raste.

- Bilo je dobrih minuta, moramo da povećavamo taj period, kad igramo dobru odbranu, naročito kod skoka i izgubljenih lopti. Ovo nam je bila važna utakmica, ali bićemo bolji u narednim mečevima - poručio je plejmejker Partizana Madar.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike