24sedam saznaje: Košarkaši Zvezde večeras putuju u Francusku

14.10.2020

11:46

0

Autor: Milan Nastić

I pored haosa koji vlada u redovima Asvela crveno-beli moraju da krenu put Liona

24sedam saznaje: Košarkaši Zvezde večeras putuju u Francusku
Copyright MN Press

Košarkaše Crvene zvezde bi po rasporedu trebalo sutra (20.45) da igraju protiv Asvela meč četvrtog kola Evrolige.

Kažemo trebalo pošto niko ne zna šta još može da se dogodi tokom sledeća 24 časa i kakva će biti situacija sa brojem obolelih igrača francuskog tima. Kao što je već poznato Asvel trenutno ima 11 zaraženih igrača, članova stručnog štaba i zaposlenih u klubu i iz tog razloga meč protiv Panatinikosa koji je trebalo sinoć da se odigra nije odigran.

O svim tim problemima na Malom Kalemegdanu ni ne razmišljaju, već obavljaju poslednje pripreme uoči večerašnjeg puta u Francusku. Iako su sinoć igrali meč protiv Žalgirisa, izabranici Saše Obradovića su danas već bili na treningu, zatim i na zajedničkom ručku.

Utakmica trećeg kola Evrolige između Asvel i Panatinaikosa neće biti odigrana u zakazanom terminu

Zvezda mora da krene na put. Čelnici oba kluba su u stalnom kontaktu sa Evroligom, i za sada nemaju informaciju da se utakmica neće odigrati.

Dok čekaju zvanične vesti oko odigravanja meča iz Asvela stižu vesti da klub na sve moguće način pokušava da reše jako neprijatnu situaciju. Nabavili su veliki broj brzih testove, i svi košarkaši, kao i stručni štab će se testirati više puta tokom dana u nadi da će se situacija poboljšati tokom naredna 24 sata.

Francuski tim za sada ima devet igrača na raspolaganju, uključujući i dva košarkaša mlađa od 21. godinu, koji su registrovani za Evroligu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike