Vreme je da Mega pobedi! U Hrvatsku po trijumf, uz pomoć "iskusnog vuka"

16.10.2022

10:51

0

Autor: 24sedam

Srpski predstavnik u prethodna dva meča ima isto toliko poraza

Vreme je da Mega pobedi! U Hrvatsku po trijumf, uz pomoć "iskusnog vuka"
Marko Barać - Copyright Mega MIS/Ivica Veselinov

Košarkaši Mege u trećem kolu AdmiralBet ABA lige gostuju ekipi Zadra. Posle dva kola imaju učinak 0-2 i jure prvu pobedu, dok Zadrani imaju 1-1. Susret u dvorani "Krešimir Ćosić" na programu je u ponedeljak od 18 časova, uz direktan prenos na TV Arena Sport.

Trener Mege Marko Barać ističe da je cilj jasan.

- Ekipa Zadra je izvanredno otvorila sezonu, posebno na domaćem parketu. Radi se o timu koji je vrlo atipičan i fizički besprekorno pripremljen. Mi smo se dobro spremili i znamo šta nam je činiti. Želimo da odigramo dobru utakmicu i zabeležimo pobedu na teškom gostovanju - rekao je Barać.

Uoči gostovanja u Zadru, ekipu Mege pojačao je Dragan Milosavljević. Iskusni bek je već nastupao za Megu u Superligi u sezoni 2020/21 kada je po prvi put u istoriji kluba ostvaren plasman u finale plej-ofa.

Aleksa Uskoković napominje da je ekipa motivisana da na gostovanju upiše trijumf.

- Igramo sa ekipom koja je dobro otvorila sezonu, vezali smo dva poraza i želimo da se vratimo na pobednički put. Da probamo da iskoristimo sve naše prednosti i dobrom igrom zabeležimo pobedu - kazao je Uskoković.

Mega se sa Zadrom sastajala u 18 navrata u regionalnoj ligi i bila uspešnija sa 11 pobeda. Ima pozitivan učinak kod kuće (6-3), ali i na strani 5-4.

 

Standings provided by Sofascore

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike