Zvezda sutra jača za jednog od trojice povređenih - pun Pionir i Radonjić čine meč posebnim

12.10.2022

16:26

0

Radonjić poznaje Zvezdu, ali Zvezda poznaje i njega

Zvezda sutra jača za jednog od trojice povređenih - pun Pionir i Radonjić čine meč posebnim
Vladimir Jovanović - Copyright AdmiralBet ABA liga/KK Crvena zvezda/ Đorđe Kostić

Crvena zvezda počinje evroligašku sezonu pred svojim navijačima, dolazi Panatinaikos, a sa njim i najtrofejniji trener u istoriji kluba sa Malog Kalemegdana – Dejan Radonjić.

On dobro poznaje Zvezdu, ali i Zvezda njega. Isto važi i za Vladimira Jovanovića, koji je obradovao navijače rekavši da se nada da će sutra klub biti jači za jednog od trojice igrača koji su propustili prošli meč. To su Nemanja Nedović, Ognjen Dobrić i Stefan Marković.

- Ono što sigurno interesuje navijače, a i nas u stručnom štabu, jeste da li ćemo sutra imati kog igrača više na raspolaganju. To ćemo znati sutra. Mislim da će bar jedan od ove trojice koji nisu igrali biti u mogućnosti da nam pomogne. Koji? Za to ćemo morati da sačekamo sutra ujutru – rekao je Jovanović.

Kada se u obzir uzme stepen povreda ove trojice, to će biti najverovatnije Marković, koji je povredio prst u meču sa Efesom.

No, Panatinaikos?

- Što se tiče svega ostalog, mi se spremamo maksimalno, koliko smo imali vremena za oporavak, trening. Znamo Panatiniakos, šta igraju, znam da je to skup odličnih igrača i da oni, kao i mi, imaju problem sa povredama, ali da su napravljeni da prave dobre rezultate. U seriji su od dva poraza, ali to može da bude i jedna stvar koja može da im ide na ruku, u smislu motivacije i reakcije. Mi ćemo dati sve od sebe da odigramo dobru utakmicu, da odigramo sa velikom energijom i da pružimo svoj maksimum.

Pun Pionir?

- Sigurno će nam biti motiv više, za celu ekipu, posebno mlađe igrače. Pozivam naše navijače da ispune Pionir i daju nam podršku koja je neophodna u ovakvoj situaciji.

Dolazi Dejan Radonjić…

- On poznaje većinu igrača, zna sistem, poznaje i mene, a i mi vrlo dobro znamo Dejana Radonjića. Nema tu puno skrivalica. On je najtrofejniji trener u istoriji Crvene zvezde i biće zadovoljstvo igrati protiv njega.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike