Zvezda poseban kontingent karata čuva za najvatreniju navijačku tribinu! Stiže Panatinaikos, traži se ulaznica više

11.10.2022

14:34

0

Još 750 karata u igri

Zvezda poseban kontingent karata čuva za najvatreniju navijačku tribinu! Stiže Panatinaikos, traži se ulaznica više
20220601mmZvezda04 - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde ovog četvrtka će igrati prvu evroligašku utakmicu na svom terenu u novoj sezoni.

Na parket hale "Aleksandar Nikolić" stiže ekipa Panatinaikosa, a taj meč na programu je od 19 sati.

- Odziv naših navijača za ovu sezonu je odličan, što se ogleda po broju prodatih sezonskih ulaznica, i podršci koju imaju crveno-beli na početku sezone. Od četvrtka, kada je igračima kao „vetar u leđa“ potrebna puna hala, još veća i glasnija podrška, ona će biti kompletna i sa podrškom naše najglasnije navijačke tribine B. KK Crvena zvezda uz zajednički dogovor i na obostrano zadovoljstvo, ustupiće preostali kontigent od 750 karata za navijačku tribinu B (utakmice Evrolige – 17 domaćih utakmica), na raspolaganje navijačkoj grupi, s tim sto će i te karte moći da se kupe na blagajni - navodi se na zvaničnom sajtu kluba.

Cena karata za tribinu B za utakmice Evrolige je usklađena sa prosečnom cenom sezonskih karata, a ulaznice će biti u prodaji i na raspolaganju najvatrenijim navijačima.

- Crvena zvezda je uvek bila porodica koja je bila zajedno i najjača kada su ispred nas izazovi, iskušenja i velike utakmice. Prva od mnogih ove sezone čeka nas već u četvrtak protiv Panatinaikosa, a ekipi koja na početku sezone ima problema sa povredama i uigrava se kroz početne duele je potreban vetar u leđa sa tribina. Jednu pobedu smo već izvojevali i pre početka evroligaške sezone – svi zajedno, kao velika crveno-bela porodica, uz veliku podršku sa tribina krećemo u novu sezonu Evrolige - dodaje se u saopštenju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike