Trener Bostona varao ženu sa koleginicom, pa ostao bez posla! Udoka se oglasio zbog afere

23.09.2022

07:00

0

Autor: 24sedam

Kao trener početnik doveo Seltikse do finala NBA u prošloj sezoni

Trener Bostona varao ženu sa koleginicom, pa ostao bez posla! Udoka se oglasio zbog afere
udoka - Copyright Printscreen/YouTube

Seltiksi su najavili suspenziju Ime Udoke na godinu dana zbog kršenja pravilnika tima, ali i mogućnost otkaza ostaje otvorena. 

Ime Udoka neće biti trener Seltiksa u sezoni 2022/23. U odluci koja je bila manje-više poznata, Seltiksi su saopštili da su svog trenera kaznili jednogodišnjom zabranom zbog afere sa zaposlenom u timu, što je internim propisima zabranjeno.

Tim će trenirati njegov pomoćnik Džo Macula. Kazna mladom treneru možda je tek početak, jer ostaje otvorena mogućnost da bude otpušten. Ovo je istorijska odluka, jer još nije viđeno da trener bude kažnjen jednogodišnjom zabranom rada sa ekipom. Povodom svega toga oglasio se i sam Udoka:

- Želim da se izvinim igračima, navijačima, celoj organizaciji Seltiksa i mojoj porodici što sam ih izneverio - rekao je Udoka za ESPN.

- Žao mi je što sam doveo tim u ovu tešku poziciju i prihvatam odluku. U znak poštovanja prema onima koji su uključeni, neću više komentarisati.

Udoka je preuzeo mesto trenera Seltiksa prošlog leta. Imao je izuzetnu početničku sezonu, domogavši se finala NBA lige, u kojem su Voriorsi na kraju slavili pobedu rezultatom 4-2 u seriji.

Printscreen/YouTube
 

Pretpostavlja se da je Udoka imao aferu sa članicom svog stručnog štaba Alison Fister, bivšom košarkašicom, koja je sada u Bostonu direktor za razvoj igrača.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nia Long (@iamnialong)

 

Nije poznato kako će se Seltiksi odnositi prema njenom kršenju klupskih kodeksa, kao što se još ne zna kako će Udokina nevenčana glumica Nia Long reagovati na sve ovo što poslednja dva dana puni medijski prostor SAD. Zasad ga nije izbrisala sa Instagrama, što ne znači da nije iz života.

Njih dvoje imaju sina.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike