Mega predstavila tim i novu opremu! Dres, pored boje, ima još jednu veliku novinu! (FOTO)

22.09.2022

05:03

0

Autor: 24sedam

Beogradski tim je spreman za nastupajuću sezonu

Mega predstavila tim i novu opremu! Dres, pored boje, ima još jednu veliku novinu! (FOTO)
mega4708 - Copyright Promo/KK Mega/Ivica Veselinov

Mega je spremna za nastupajuću sezonu. Ekipa i stručni štab su skockani, oprema je na mestu, pa je mladi beogradski tim ispunio sve preduslove da već danas krene u nove izazove na Jadranu. Ipak, to tog trenutka ostalo je još malo vremena, koje će novi trener Mege Marko Barać iskoristiti da dodatno ukomponuje izuzetno mladi tim prosečne starosti 20.1 godinu.

Uoči puta u Rusiju, na pripremni VTB Superkup, koji se od 22. do 25. septembra održava u Moskvi, Mega je predstavila kompletan sportski deo i novu opremu koja za razliku od prošle sezone ima nekoliko novina.

I ovoga puta će tim na parketu sa kapitenskom trakom predvoditi Luka Cerovina. Pored njega u sastavu su i Danko Branković, Andrija Grbović, Oleksandr Kobzistij, Petar Kovačević, Ahmad Rori, Jovan Šljivančanin, Matej Rudan, Aleksa Uskoković, Malkolm Kazalon, Nikola Đurišić, Mihailo Mušikić, Luka Bogavac, Bogoljub Marković, kao i Asim Đulović i Aleksa Milenković koji će na dvojnu licencu braniti boje Mege i OKK Beograda.

Uz trenera Marka Baraća u stručnom štabu su i njegovi pomoćnici Tomislav Tomović, Đorđe Ilić i Dejan Pejić, zatim kondicioni trener Marko Sekulić i fizioterapeut Miloš Savić. Timski doktor je Uroš Stanković, dok je na mestu tim menadžera Milenka Tepića nasledio Novica Veličković.

Promo/KK Mega/Ivica Veselinov
 

Pored velikog broja mladih i talentovanih igrača, zaštitni znak kluba su i atraktivni dresovi. Megini biseri će sijati punim sjajem na parketima širom regiona u novim garniturama. Za razliku od minule sezone kada su nastupali u pink-lila kombinacijama sa rukavima, ovoga puta će igrati u opremi bez rukava kojom će dominirati pink i žuta boja.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike