Šćepanović zadovoljan samo pobedom

17.10.2020

21:26 >> 21:28

0

Autor: Adam Štulić

Trener crno-belih istakao da su njegovi igrači zaslužili pobedu u Železniku

Šćepanović zadovoljan samo pobedom
Copyright MN Press

Košaraši Partizana podigli su se s dna Jadrana. Trijumfom u Železniku protiv FMP (103:90), u 3. kolu, crno-beli su upisali prvi ovosezonski trijumf u regionalnom takmičenju, posle startnih neuspeha na domaćem terenu u duelima s čačanskim Borcem i Budućnosti.

– Mogu biti zadovoljan samo pobedom. Ponavljamo neke stvari, ne znam koji je razlog… Vraćati ekipu u život tri, četiri puta, to je neozbiljno za ovu ekipu i ove igrače. Da li je to prevelika pauza, šešt, sedam meseci bez utakmice, ali mi smo zbog toga izgubili dobijene mečeve u Badaloni i protiv Budućnosti – rekao je posle meča strateg crno-belih Vlado Šćepanović, dodavši:

Crno-beli pokazali pravu reakciju: Pala “stotka” u Železniku

– Ne znam dokle da gubimo utakmice na jednostavne košarkaške stvari, koncentraciju, fokus, nezagrađivanje. Zaslužili smo pobedu, nemamo vremena da korigujemo stvari jer non stop putujemo i igramo, ali predaje nema. Krenulo se kako je trebalo, ali je utakmica s Huventudom okrenula tok. Nalazimo se u takvoj situacviji, moramo da se borimo za svaku utakmicu. Imamo kvalitet, ali trenutno ne igramo ni sa 20% mogućnosti – istakao je Šćepanović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike