Evo ko se krije iza razdora porodice Dončić! On je zaveo mamu, pa uzeo desetine miliona dolara!

15.09.2022

11:29

0

Reč je o čoveku koji je bio i pod istragom

Evo ko se krije iza razdora porodice Dončić! On je zaveo mamu, pa uzeo desetine miliona dolara!
Tan2022-5-27_61833253_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Jeff Chiu

Tek je krenulo Evropsko prvenstvo u košarci, a medijima se širila priča o lošim odnosima u porodici Dončić i tome kako je Luka rešio da tuži rođenu majku Mirjam Poterbin.

Naravno, Luka se fokusirao na košarku koliko je mogao, a mediji su saletali raznim pričama. Najnoviji navodi koji stižu iz Slovenije, ističu da su odnosi u porodici zahladneli ili su se potpuno promenili poslednjih meseci, a sve zbog nekoliko loših odluka majke prethodnih godina.

Pojavio se niz informacija iz privatnog života porodice, pa je sada iole lakše shvatiti mlađeg Dončića koji se odlučio na takav potez.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mirjampoterbin

 

Naime, glavni problemi su nastali kada se u čitav porodični odnos uključio kum Boris Požeg, kog slovenačka javnost poznaje kao „Piksija“.

Kada su Saša i Mirjam rešili da svako krene svojim putem, Boris se aktivirao i znao kako da iskoristi situaciju. Međutim, ispostavilo se da se Mirjam prevarila što mu je verovala.

Boris je poslovni čovek iz sveta nekretnina i ugostiteljstva, koji je u periodu nakon razvoda Dončića, bio u ljubavnoj vezi sa Mirjam.

Lukina majka je tokom njihove ljubavne veze prenela upravljanje svim poslovnim firmama koje isključivaju plasiraju brend Luke Dončića i tu počinje zaplet. To je informacija koja kruži na relaciji Slovenija - Sjedinjene Američke Države, a Požeg je čak vlasnik 40 odsto kompanije LD77 koja nosi ime košarkaša Dalasa. Drugim rečima, u igri su na desetine miliona dolara.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @mirjampoterbin

 

A da je došlo do zahlađenja odnosa u familiji, primećeno je onog trenutka kada Mirjam više nije bilo na tribinama i sve manje se pojavljivala sa njim na raznim događajima.

Dok je otac Saša, sve vreme bio uz sina, da li to bile njegove utakmice, ili odmor ili fudbalska utakmica Lige nacija između Slovenije i Srbije.

Tada je „Bild“, prvi, ekskluzivno objavio da se Dončić posvađao sa majkom zbog izbora partnera – Borisa Požega.

Luka je navodno ljut zbog takve njene odluke, a kako piše „Žurnal24.si“ krenule su porodične razmirice, pa je počela neugodna podela imovine.

Interesantno, Požeg je bio pod istragom ove godine jer je učestvovao u tri velike krađe, a navodno su on i još dvojica oštetili drugu stranu za više od 45.000 evra.

Tužilaštvo ih tereti za krađu dva vozila i skutera, koji je navodno Mirjam dala Luki, dok je Požeg sve demantovao.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike