Partizan isplaćuje 80.116 evra duga od stare presude: Mijailović objasnio situaciju na BAT-u

29.08.2022

08:10

0

Reč je o slučaju iz doba korone

Partizan isplaćuje 80.116 evra duga od stare presude: Mijailović objasnio situaciju na BAT-u
Ostoja Mijailović - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Košarkaški klub Partizan morao je da plati Veserman grupi iznos od 80.116 evra po presudi BAT, zbog ranije neplaćenih agencijskih troškova, kao i pravnih troškova.

Ova inforamcija pojavila se danas, ali je reč o slučaju koji je regulisan još 2021. godine.

Naime, u pitanju je slučaj koji se odnosi na šest ugovora koji su objedinjeni u jedan slučaj. To su ugovori: Alekseja Nikolića, Brajana Angole, Amara Gegića, Rašona Tomasa, Uroša Trifunovića i bivšeg trenera Andree Trinkijerija.

Predsednik crno-belih, Ostoja Mijailović ističe da je čitav drug pri kraju i da je ostalo još svega dve ili tri rate kako bi se sve okončalo.

- Vest je vezana za staru presudu koja potiče iz doba Korone koja je poremetila sve klubove na planeti, pa i nas. Navedeni iznos je u dogovoru sa agencijom Vaserman i BAT u reprogramu i plaća se u mesečnim ratama. Te obaveze prema agenciji Vaserman su pri kraju. Ostalo je još 2 ili 3 rate. Nije prvi put da se neki medij zaleti pa objavi presudu sa sajta FIBA bez provere datuma i statusa. Malo je konfuzan taj red kojim se presude objavljuju pa onda ako neko ne čita pažljivo, lako dođe na pogrešan trag - objasnio je Ostoja Mijailović za Mozzart Sport.

Podsetimo, Partizan je u prethodnoj presudi BAT morao da isplati nekadašnjem treneru Andrei Trinkijeriju 115.400 evra uz pravne troškove.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike