Susret najboljeg trenera Reala i najboljeg u Evroligi! Laso došao u Fuenlabradu da poseti Partizan i Željka Obradovića (VIDEO)

09.09.2022

12:09

0

Autor: 24sedam

Velika čast za crno-bele

Susret najboljeg trenera Reala i najboljeg u Evroligi! Laso došao u Fuenlabradu da poseti Partizan i Željka Obradovića (VIDEO)
Obradović i Laso - Copyright Instagram printscreen

Najbolji trener u istoriji košarkaške sekcije FK Real Madrid Pablo Laso došao je u posetu košarkašima Partizana i njihovom treneru Željku Obradoviću na poslednji trening pred večerašnju utakmicu u dvorani Fernando Martin u Fuenlabradi.

Laso je poželeo da vidi svog trenera sa kojim je svojevremeno radio kao igrač u Real Madridu. Španac je pre nekoliko godina pričao o svojim iskustvima sa Obradovićem:

- Teško je izdvojiti samo jednu stvar koju sam naučio od Željka. To je bilo učenje iz dana u dan, učenje stvari koje naizgled izgledaju glupo, ali na kraju 'rade'. Od prvog dana kada sam stigao u Real, te dve godine sam učio svakodnevno. Imali smo sjajan tim, nismo imali sreće da Željko ostane još malo duže, jer smo mogli da napravimo više i osvojimo više za nekoliko godina. Imao sam sreću da radim s njim i kada pogledate unazad, mnoge stvari koje sam naučio tada koristim kao trener - rekao je Laso.

 

Nije sve bilo tako slatko za Lasa sa Obradovićem:

- Uvek pamtim utakmicu koju smo pobedili u Kupu kupova, bila je skoro gotova, vodili smo 11 poena na dva minuta do kraja. Ja sam je odigrao jako dobro tada... Imao sam loptu, bio je toj moj trenutak, trebalo je prenesem loptu na drugu polovinu, a Željko me je sklonio sa strane i rekao "Pablo, dosta je bilo, vreme je da odmoriš". Hteo sam da ga ubijem, ali bio je u pravu. Rekao mi je "Pablo, završio si posao i gotovo za danas". Posle sam shvatio da je bio u pravu.

 

Instagram printscreen
 

 

Košarkaši Partizana nalaze na turneji u Španiji u kojoj će odigrati nekoliko prijateljskih utakmica sa timovima iz ACB lige.

 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike