Sedmi dan Eurobasketa u slikama: Bosanci otišli kući, Dončiću se klanja svet! Slavlje, tuga i magični momenti sa parketa! (GALERIJA)

08.09.2022

06:08

0

Autor: 24sedam

Pred kraj grupne faze imamo prvih osam učesnika nokaut faze

Sedmi dan Eurobasketa u slikama: Bosanci otišli kući, Dončiću se klanja svet! Slavlje, tuga i magični momenti sa parketa! (GALERIJA)
eurobasket - Copyright Fiba.basketball

Više nego uzbudljiv dan na Eurobasketu je iza nas, a pred nama verovatno još i uzbudljiviji. Iako je Srbija obezbedila plasman u osminu finala bitan je i rezultat duel sa Poljskom u poslednjem kolu naše grupe.

Dok čekamo rasplet kako bismo saznali sve učesnike i parove nokaut faze, donosimo pregled najzanimljivijih fotografija sa Evropskog prvenstva.

Bilo je svega... Suza, smeha, egzibicija, rvačkih zahvata... Slavlje Crnogoraca, tuga Bosanaca, magija Luke Dončića... Čak je i jedan trener bio u centru pažnje zahvaljujući fudbalskog umeću i pimplovanju lopte.

A posebnu egzibiciju priredili su fotoreporteri koji su "hvatali" prave trenutke, pa čak i iz neuobičajenih uglova. Sve to rezultovalo je pravim malim remek-delima. Pogledajte galeriju i uverite se i sami...

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike