Šok za Turke! Larkin se vraća u Istanbul, upitan za nastavak Evrobasketa!

07.09.2022

14:27

0

Autor: A. Š.

Naturalizovani plejmejker mora na detaljne preglede

Šok za Turke! Larkin se vraća u Istanbul, upitan za nastavak Evrobasketa!
image - Copyright Fiba.basketball

Turska ekspedicija na Evrobasketu u razmaku od pola sata doživela je dva šoka. Najpre su u dramatičnoj završnici poraženi od Španije (72:69) u direktnom duelu sa prvo mesto u A grupi, da bi na konferenciji za medije selektor Ergin Ataman otkrio da je Šejn Larkin pod velikim znakom pitanja za nastavak takmičenja.

Umesto da sa ostatkom ekipe krene put Berlina na osminu finala kontinentalnog šampionata, naturalizovani plejmejker vratiće se u Istanbul na detaljne lekarske preglede, dodao je iskusni strateg.

- Šejn ima veliki problem sa rukama. Odleteće za Istanbul na magnetnu rezonancu. Imamo jedne od najboljih doktora na svetu, proverićemo njegovu situaciju sutra pa ćemo da vidimo. Takođe, ni psihički nije spreman – kazao je Ataman.

Temperamentni strateg i Larkin već četiri godine sarađuju izuzetno uspešno, kako na klupskom tako i na reprezentativnom nivou, a sve su krunisali u prethodne dve sezone uzastopnim osvajanjem Evrolige sa Anadolu Efesom.

- Šejn je sjajan igrač, on je to pokazao u poslednje četiri godine. U ovoj situaciji, nadamo se da nije ništa ozbiljno. Tim u četvrtak putuje u Berlin, a on će u Istanbul – rekao je Ergin Ataman.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike