Finski šuter najavljivao meč sa Srbijom, pa se setio naših pesama i reči: Bolje da ne govorim, ali, Ana je dobra, Ceca sjajna!

04.09.2022

08:36

0

Salin je igrao u Ljubljani, pa i ne čudi poznavanje balkanskog mentaliteta

Finski šuter najavljivao meč sa Srbijom, pa se setio naših pesama i reči: Bolje da ne govorim, ali, Ana je dobra, Ceca sjajna!
sasu salin - Copyright Fiba.basketball

Košarkaši Srbije nakon dva kola na Eurobasketu u Pragu imaju i dve pobede u grupi D. Nedelja je dan pauze, a potom sledi okršaj sa Finskom, u ponedeljak sa početkom u 21 sat.

U skandinavskoj ekipi, na ovim prostorima poznat je Sasu Salin, koji je dugo nastupao za ljubljansku Olimpiju, pa mu balkanski mentalitet, reči i pesme nisu nepoznate.

Salin je u razgovoru sa srpskim medijima, govorio o onome što je naučio u Ljubljani, pa se setio i nekih srpskih pesama koje je prvo naučio.

- Naučio sam neke pesme i reči, ali bolje da ih ne govorim - rekao je Salin uz osmeh, posle pobede Finske protiv Poljske.

Ipak, otkrio je kojih se pesama seća:

- O... ‘Vrati mi se nesrećo‘, Ana Nikolić je dobra, prva pesma mi je "Mišo moj", znate... Ceca je bila sjajna kada je bila u Ljubljani!

Dotakao se potom i utakmice sa Poljskom, u kojoj je bio jedan od najboljih na terenu.

- Danas me je služio, juče sam se malo mučio i da sam pogodio nekoliko tih šuteva juče mogli smo da dobijemo meč protiv Izraela. Nekada se to dešava i ne ulazi sve, ali danas je bilo bolje - kazao je Salin, pa dodao:

- Znamo kako turnir funkcioniše, bude teških poraza, ali ponekad su tu i pobede kao danas. Uvek morate da gledate na naredni meč. Naredni protivnik je Srbija. Možemo da se odmorimo sutra, ali već mislimo o narednoj utakmici.

Utakmica između Srbije i Finske igra se u ponedeljak sa početkom u 21 sat.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike