Ovih pet mečeva Partizana ne smete propustiti, savetuje vas Evroliga! Večiti derbi, aktuelni šampion, pa povratak Letećeg Čeha

16.08.2022

18:36

0

Povratak crno-belih u takmičenje izaziva reakcije danima

Ovih pet mečeva Partizana ne smete propustiti, savetuje vas Evroliga! Večiti derbi, aktuelni šampion, pa povratak Letećeg Čeha
20220218npPartizan1 - Copyright MN Press

Košarkaški Partizana nakon osam godina vraćaju se u Evroligu, što je probudilo veliko interesovanje kod navijača, te su tokom jučerašnjih dana redovi prilikom kupovine sezonskih karata bili neverovatni.

A pored pristalica crno-belih, zbog povratka u najelitnije takmičenje u Evropi, oduševljena je i sama Evroliga, koja redovno posvećuje postove na društvenim mrežama crno-belima.

Partizan u Evroligi nije igrao od sezone 2013/14, pa je na zvaničnom sajtu takmičenja osvanuo tekst o utakmicama crno-belih koje ne smete propustiti.

Naravno, jedna od njih je i večiti derbi protiv Crvene zvezde, koji će se igrati 8. decembra u 12. kolu Evrolige i to je prvi susret beogradskih rivala u ovom takmičenju.

Takođe, na spisku su i naredni mečevi:

Najpre je meč 3. kola, kada Partizan igra prvi meč pred svojim navijačima u beogradskoj Areni, a rival će biti Olimpija iz Milana.

Potom je to 14. kolo i susret protiv Anadolu Efesa, aktuelnog šampiona, pa žemo gledati i Vasilija Micića.

Zatim, za crno-bele pristalice sledi jedan emotivan duel, u 31. kolu u Beograd stiže Jan Veseli sa Barselonom

I za kraj, poslednji meč regularnog toka, u 34. kolu, okršaj sa Panatinaikosom. Iz ranije istorije, gotovo da nema navijača koji ne pamti kakvi su dueli sa Zelenima bili.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike