Srpski košmar i agonija: Samo dan posle Tea, reprezentacija ostala bez važnog reprezentativca

09.08.2022

11:47

0

Ko će sada organizovati igru Orlova?

Srpski košmar i agonija: Samo dan posle Tea, reprezentacija ostala bez važnog reprezentativca
20220704npAvramovic03 - Copyright MN Press

Neverovatna nesreća za reprezentaciju Srbije, ali i Partizan: Aleksa Avramović je povredio ruku, a njegov oporavak će trajati ukupno dva meseca!

Harizmatični igrač crno-belih i najbolji reprezentativac u kvalifikacijama neće moći da igra za nacionalni tim. To javlja Mozzart sport, koji piše da je Avramoviću ruka u gipsu jer je obnovio staru povredu.

Avramović pokriva obe spoljne pozicije, a sve ovo se dešava samo dan pošto je selektor Svetislav Pešić iz tima odstranio legendarnog kapitena i plejmejkera Miloša Teodosića.

Prema prvim, nezvaničnim informacijama iz Partizana, Avramović će gips morati da nosi oko četiri nedelje, a onda će trebati još otprilike toliko za potpuni oporavak.

Ovaj Čačanin meke ruke povredio je šaku tokom utakmice sa Letonijom u junu, u kvalifikacijama za Mundobasket. Posle je protiv Belgije igrao sa bandažiranom rukom. Sada je, međutim, povreda ozbiljna i nema više mesta bilo kakvom riziku.

O uticaju Teodosića na tim i pored terena ne treba govoriti. A kad njega nema na terenu, u timu je ostao samo jedan čist plejmejker, a to je Vasilije Micić.

Naravno, organizacija igre nije strana ni Ognjenu Jaramazu, a možda bi mogao da pripomogne i Nemanja Nedović u prenosu lopte, ali je potpuno jasno da Srbija sada ima ozbiljan problem kada je u pitanju kreacija.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike