Da li prepoznajete ovog srpskog majstora košarke: Iznenadićete se kada saznate čime se danas bavi!

28.07.2022

09:44

0

Autor: 24sedam

Autor jedne od najlepših pobeda u jugoslovenskoj košarci

Da li prepoznajete ovog srpskog majstora košarke: Iznenadićete se kada saznate čime se danas bavi!
prelević - Copyright Instagram printscreen

Prošle su decenije otkako ovaj majstor košarke nije više pod obručima.

Sada kondiciju odražava hodanjem, penjanjem na uspone, ističe da ga je karantin tokom koronavirusa značajno promenio okrenuvši ga sebi, svom telu i zdravijem načinu života.

Mnoge će iznenaditi njegov izgled, ali ovo je 56-godišnja legenda PAOK i bivši as Crvene zvezde Bane Prelević, autor jedne od najvećih pobeda crveno-belih kada su oboreni čuveni "cibosi" sa Draženom Petrovićem u polufinalu plej-ofa jugoslovenske lige 1987. godine.

Prelević već godinu dana nema direktne veze sa košarkom, otkad je napustio mesto predsednika PAOK. Trenutno je u njegovoj sferi interesovanja poslovanje kriptovalutama i zato je član grupacije "Atlos" koja povezuje sport sa navijačima preko kupovine tokena klubova. 

 - Umorio me je rad u klubu. U jednom trenutku, kao predsednik, shvatio sam da više nemam šta da dam. Mogao sam da ostanem na svojoj poziciji, ali ne bih ništa ponudio ni klubu, ni sebi. To je bilo gubljenje vremena. Cela situacija te iscrpljuje. To je bila reciklaža bez koristi za tim. Rekao sam da ne mogu više, dostigao sam zenit svojih sposobnosti - objasnio je Prelević nedavno svoje razloge za odlazak sa kormila solunskog kluba.

 

 

U Grčkoj je poznat i kao otac bivše misice te zemlje Ane Prelević, koja sa sestrom Teom ima marketinšku agenciju "The Prelevic". Ana je dugo godina bila devojka poslednjeg velikog pojačanja Partizana Janisa Papapetrua.

BONUS VIDEO: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike