Čović zagolicao maštu navijača! Zvezda će dovesti i naše igrače, Amerikance, Crnogorce...

13.07.2022

11:52

0

Autor: 24sedam

Prvi čovek crveno-belih pričao i o novom treneru Jovanoviću

Čović zagolicao maštu navijača! Zvezda će dovesti i naše igrače, Amerikance, Crnogorce...
Nebojša Čović - Copyright MN Press

Nekoliko igrača je otišlo, a došao je novi trener, kao i novi košarkaši. O planovima za tekući prelazni rok govorio je predsednik Crvene zvezde, Nebojša Čović.

- Zasad su nam otišla trojica stranih igrača, Volters, Cirbes i Holins. Kao i Davidovac i Kalinić. Došla su dva stranca i Nemanja Nedović. Što znači da će biti još dolazaka. Biće tu i naših igrača, Amerikanaca, ali i Crnogoraca. Eto možete da se zabavljate na društvenim mrežama - kazao je za Sportal Čović, a zatim bio malo konkretniji.

- Interesantni su nam i neki igrači Valensije. Radimo...

Zatim je i potvrdio da su zanimljivi Vladimir Mihailović, Džastin Kobs, Dalibor Ilić i Zoran Nikolić.

- Naš cilj je da uvek budemo najbolji, dakle da osvojimo pehar u domaćem kupu, prvenstvu Srbije, kao i regionalnom takmičenju. E, sad dolazi Evroliga? Cilj je da uđemo u Top 8, ili nešto preko.

Takođe je prokomentarisao i dolazak Vladimira Jovanovića na klupu.

- Ako imate bolji predlog vi recite, ali morate u obzir da uzmete mnogo faktora. Mnogi popularni mediji su me stavljalil u one kružiće u novinama pa pisali: Čović kaže ako dođe strani trener, moraš redovno da ga plaćaš.

Pa naravno da i o tome treba da se razmišlja, Nije to varijanta na "dođem ti". Ali da vam kažem, Crvena zvezda ne bi bila to što jeste, narodski klub koji deli i dobro i zlo i ovog naroda i ove države da u određenim periodima ne izvršavamao neke svoje obaveze tačno u dan. Ali istina je da nikad nismo ostali dužni - dodao je prvi čovek crveno-belih, uz komentar i odlaska Dejana Radonjića.

- Nije pitanje za mene, to je pitanje za njega, ali sve što počne, mora i da se završi. Došao je period u kome smo se rastali, i njemu je istekao ugovor. Nismo hteli da dozvolimo da uđemo duboko u jul. Nigde nije puklo, ništa nije puklo. Svaki čovek ima pravo da promeni mišljenje posle dve-tri nedelje. Nema ničega, sve je normalno, žao mi je što neću dati ružnu vest - zaključio je Čović.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike