Dejane, hvala i srećno! Zvezda se oprostila od trofejnog trenera!

30.06.2022

09:28

0

Autor: 24sedam

Radonjić će u naredne dve godine sedeti na klupi Panatinaikosa

Dejane, hvala i srećno! Zvezda se oprostila od trofejnog trenera!
kkcz-efes-090 - Copyright MN Press

Na dana kada mu je istekao ugovor sa klubom sa Malog Kalemegdana i na dan u kom je potpisao ugovor sa grčkim Panatinaikosom, od Dejana Radonjića su se na zvaničnom sajtu oprostili cveno-beli.

- Dejan Radonjić je tokom dva mandata u kojima je sedeo na klupi Crvene zvezde (2013-2017 i 2020-2022) pet puta sa klubom osvajao ABA ligu, pet puta titulu u Superligi Srbije, kao i pet puta Kup Radivoja Koraća. Crvenu zvezdu je vodio kao prvi trener u zvaničnim mečevima na 453 utakmice, po čemu je uz osvojene trofeje, apsolutni rekorder kluba među trenerima. Crvena zvezda ovom prilikom još jednom se zahvaljuje Dejanu Radonjiću na svemu što smo zajedno učinili tokom prethodnih godina, i želi mu mnogo zdravlja i uspeha u narednom periodu i na novom profesionalnom izazovu - stoji u objavi Zvezde uz napomenu  da će "o izboru novog trenera, nakon toga i tima koji će na dostojan način predstavljati Srbiju, Beograd i Crvenu zvezdu u Evroligi naredne sezone javnost biti blagovremeno obaveštavana".

 

 

Pre trenera Dejana Radonjića klub su napustili i Nejt Volters, Maik Cirbes, Ostin  Holins i Dejan Davidovac, a očekuje se da i Nikola Kalinić ozvaniči saradnju sa Barselonom.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike