Evroliga snimila novi film o Partizanu – Povratak! (VIDEO)

26.06.2022

20:42

0

Autor: 24sedam

Elitno takmičenje još jednom o klubu iz Humske

Evroliga snimila novi film o Partizanu – Povratak! (VIDEO)
FVYFBibXwAM-scB - Copyright Promo/KK Partizan

Partizan se vratio tamo gde pripada. Tu više nema dileme, pošto je povratku crno-belih u Evroligu ogroman značaj dalo i samo elitno takmičenje.

Nekoliko puta već, od momenta kada su crno-beli dobili zvaničnu pozivnicu, marketing tim Evrolige na različite načine je obeležio ponovni susret sa klubom iz Humske, a poslednji u nizu objavili su večeras.

Putem zvaničnih kanala na društvenim mrežama, Evroliga je obavestila navijače o snimljenom mini filmu jednostavnog naziva – Povratak! Uz kratak opis, čujte od igrača i trenera još mnogo toga iz prošle sezone u Srbiji…

 

 

- Svaki put kada smo izašli na parket, izašli smo da pobedimo. Evroliga – to je to. To je jedino razmišljanje… Kako ćemo tamo stići? Ne znam, ali je glavni cilj – ispričao je Kevin Panter i nastavio:

- Nije bilo dana da nisam razmišljao o tome, jer sam znao koji je glavni cilj. Pre nego što sam potpisao znao sam da je to i moj najveći cilj – da pomognem ovom klubu, treneru, svima, gradu, da vratimo Evroligu. To je to – istakao je sjajni američki šuter.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike