Bjelica i Bobi daju pravi primer mlađima: Jaramaz se vratio u nacionalni tim, željno čeka kvalifikacione utakmice

24.06.2022

20:28

0

Sjajni bek je ponovo u nacionalnom timu, a sada su tu i NBA igrači

Bjelica i Bobi daju pravi primer mlađima: Jaramaz se vratio u nacionalni tim, željno čeka kvalifikacione utakmice
viber_slika_2022-06-24_22-29-56-725 - Copyright 24sedam/Pavle Knežević

Srbija je počela pripreme za utakmice u junskom "prozoru", a okupila su se neka vrlo dobro poznata lica, među kojima je i prvotimac Bajerna Ognjen Jaramaz.

On je kao evroligaški igrač propustio ranije prozore, ali sada se vratio i opisao kako se oseća:

- Fenomenalan osećaj. Bio sam onemogućen zbog klupskih obaveza da prisustvujem prozorima. Radujem se što sam sad u mogućnosti, bez obzira što je prošla sezona bila izuzetno naporna. Uživam u saradnji sa trenerima i igračima. Prvi put sarađujem sa Pešićem, koliko znam, znam iz toga što sam gledao, ne mogu da sudim iz ove saradnje koja traje dan i po (smeh), ali su prvi utisci fantastični.

Prvo ide Letonija, pa Belgija.

- Spremamo tu utakmicu, okupljamo se polako. Ekipa sa puno šutera, očekujemo da će igrati brzo, šutirati iz svih mogućih pozicija, da će raširiti teren, trudimo se da se spremimo. Kratak period smo ovde, tek treba da iskoristimo dane. U Nišu očekujem jako dobru atmosferu i pune tribine. Nišlije uvek naprave dobru atmosferu kada su košarkaške manifestacije u pitanju – odgovara Jaramaz uz osmeh.

Nije da je reprezentaciju potrebna neka dodatna motivacija, ali, ipak, koliko vam znači što su tu Boban Marjanović i pogotovo Nemanja Bjelica, koji je "juče" osvojio NBA prsten?

- Znači nam mnogo, meni kao članu reprezentacije znači da imam takve saigrače pored sebe, jer samim tim smo kvalitetniji i onda smo kompetentniji i za ostvarivanje nekog uspeha. A znači takav primer i za mlađe, koji svi treba da slede.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike