Šok za Efes na poslednjem treningu pred put u Beograd! Omiljeni Hrvat ne igra na Fajnal-foru!

18.05.2022

16:41

0

Autor: 24sedam

Krunoslav Simon odigrao svoje u dresu istanbulskog velikana

Šok za Efes na poslednjem treningu pred put u Beograd! Omiljeni Hrvat ne igra na Fajnal-foru!
20200131mmSimon05 - Copyright MN Press

Stigao je Anadolu Efes u Beograd sa namerom da odbrani evropski tron, ali će u tu misiju morati bez jednog od većih aduta Krunoslava Simona. Jedan od omiljenih hrvatskih košarkaša u očima srpskih navijača neće moći da pomogne drugovima na Fanal-foru Evrolige u beogradskoj „Areni“, u isto vreme završivši svoju misiju u dresu istanbulskog velikana.

Iskusni Hrvat (36) za portal „Basketnews“ je otkrio da je povredio koleno na poslednjem treningu pred dolazak u srpsku prestonicu i da je ova sezona za njega gotova.

- Kasni je deo sezone i nemoguće je da se vratim na teren za manje od mesec dana – kazao je Simon za specijalizovani košarkaški portal i dodao:

- Bila je ovo sezona sa mnogo uspona i padova. Imali smo mnogo problema, ja se nisam povredio 19 godina i prvi put sam u ovoj situaciji. Neprijatno je, ali to je sport i morate biti spremni na takve stvari.

Simonu sa završetkom sezone ističe ugovor s Anadolu Efesom.

- Vraćam se kući posle ove sezone, 90%. Žudim sa domom, a i deca mi kreću u školu. I posle ovih povreda koje su me poterale ove sezone, mislim da imam još nekoliko godina i nastaviću da igram. Prerano je da kažem gde – rekao je Simon, a prema saznanjima „Basketnews“ jedna od potencijalnih destinacija je zagrebačka Cibona.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike