Budućnost naciljala dva bivša trenera Partizana!

15.06.2022

18:53

0

Autor: 24sedam

Podgoričani traže naslednika Aleksandra Džikića

Budućnost naciljala dva bivša trenera Partizana!
Nenad Čanak i Aleksandar Džikić - Copyright MN Press

Budućnost je potvrdila rastanak sa Aleksandrom Džikićem. Ono što je bilo najavljeno u noći šampionskog slavlja Podgoričana dobilo je zvaničnu potvrdu na vanrednoj sednici Upravnog odbora kluba na kojoj je odlučeno da srpskom stručnjaku ne bude aktivirana dodatna godina u ugovoru koji je potpisan prošlog leta na 1+1 sezonu.

Predstojeći meseci neće biti nimalo laki za prvog čoveka „đetića“ Dragana Bokana i njegove saradnike iz rukovodstva Budućnosti, pošto je, pored trenera, veoma neizvesno i ko će od trenutnog igračkog kadra ostati u ekipi i naredne sezone.

„Vijesti“ pišu da Podgoričani pred sobom imaju četiri potencijalna rešenja za trenersku poziciju.

- Zvezdan Mitrović i Duško Ivanović su nerealne opcije, a od crnogorskih trenera slobodan je još samo Petar Mijović. Od srpskih stratega, u opticaju su Vlada Jovanović koji se oprostio od Mege i Nenad Čanak, a iz Španije stižu vesti da se ponudio doskorašnji trener Gran Kanarije Porfirio Fisak – piše podgorički list.

Što se tiče igračkog kadra, Kendrik Peri je već potpisao za Unikahu, posle tri sezone od kluba se oprostio i Džastin Kobs, pitanje je da li će ostati Danilo Nikolić, Petar Popović, Zoran Nikolić, da li će kapiten Suad Šehović da pređe među funkcionere, šta će biti sa Markom Jagodićem Kuridžom… Ono što je jedino poznato, ugovor za sledeću sezonu u ovom trenutku imaju samo Igor Drobnjak i Edin Atić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Vijseti

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike