Koliko će koštati Bogdanovićev potpis?

28.10.2020

08:40

0

Autor: D. B.

Bivši asistent generalnog menadžera Bruklina i analitičar ESPN-a ima jasan odgovor

Koliko će koštati Bogdanovićev potpis?
Copyright MN Press

Jedna od najvećih odluka koje će morati da donese novi generalni menadžer Sakramenta Monte Mekner biće ona o sudbini Bogdana Bogdanovića.

Reprezentativac Srbije postaje ograničeno slobodni agent što znači da će tim iz Kalifornije imati priliku da ga zadrži u ekipi ukoliko izjednači bilo koju ponudu nekog drugog NBA tima koju Bogdan dobije.

A glasine koje kruže govore da ima mnogo NBA timove, među kojima se šuška da je najzainteresovaniji Milvoki, koji su voljni da dovedu nekadašnjeg igrača Partizana i Fenerbahčea.

Bivši asistent generalnog menadžera Bruklina, danas analitičar moćnog ESPN-a Bobi Markos otkrio je i kakvu ponudu bi Bogdanović mogao da dobije.

Marks Bogdanovića smatra jednim od igrača koji su u kategoriji slobodnih igrača koji će sledeće sezone biti sigurni starter i zbog toga mu predviđa platu između 14.000.000 i 16.000.000 dolara po sezoni. Među igračima koji mogu da promene sredinu, a mogli bi da dobiju takvu platu su Goran Dragić, Evan Furnije, Džo Heris, Kentavijus Koldvel-Poup, Tim Hardevej junior, Malik Bizli, Danilo Galinari, Džeremi Grent i bivši Bogdanov saigrač iz Partizana Davis Bertans.

Na rang listama slobodnih agenta Bogdanović se jako dobro kotira. Eksperti ESPN-a ga svrstavaju na šesto mesto najtraženijih igrača iza Entonija Dejvisa, Freda Van Velta, Krstijana Vuda, Brendona Ingrama i Davisa Bertansa.

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike