Sve je spremno za spektakl: Zvezda želi u finale, Mega veruje u čudo!

14.06.2022

06:43

0

Majstorica se igra večeras (18.45) u Pioniru

Sve je spremno za spektakl: Zvezda želi u finale, Mega veruje u čudo!
zvezda-mega-26 - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde i Mege večeras (18.30) igraju majstoricu polufinala plej-ofa KLS lige u Pioniru.

U taboru gostiju provejava nada da mogu da ostvare iznenađenje, a trener Vladimir Jovanović istakao da za ovakve mečeve nema posebne pripreme.

- Ne postoji posebna priprema za majstoricu protiv Crvene zvezde, sve što bismo dodatno rekli bi moglo da stvori kontraefekat našoj mladoj ekipi. Hala Aleksandar Nikolić, publika, Zvezda, sve je to i više nego dovoljno za motivaciju moje ekipe. Moja uloga se sastoji u tome da im objasnim da je to utakmica kao i svaka druga, isti je teren, ista su pravila i posle tog uvodnog emotivnog naboja koji će sigurno da postoji kao što je postojao i na prethodnoj utakmici, voleo bih da odigraju taj meč kao što su odigrali i prethodni. To će biti daleko teže, hala Aleksandar Nikolić je daleko teža ne za nas samo, već i za daleko kvalitetnije i iskusnije timove. Očekujem tešku utakmicu, ali i da budemo pravi, da se naš rad vidi na terenu, bez obzira na krajnji rezultat - izjavio je trener Mege.

Krilni centar Mege Boriša Simanić je istakao da je na njegovoj ekipi da ponovi pristup igri kakav je bio u drugoj utakmici protiv Crvene zvezde:

- Sigurno je da nas očekuje izuzetno teška utakmica. Drago mi je što je posle jako teškog poraza u hali Aleksandar Nikolić moja ekipa uspela u drugoj utakmici da odgovori Crvenoj zvezdi na čvrstu igru i dođe do pobede. Očekujemo svakako njihovu reakciju, a na nama je da ponovimo čvrstinu u igri i želju sa druge utakmice, kao i da ne dozvolimo velike padove u igri, što bi protivnik kao veoma iskusna i kvalitetna ekipa, umeo da kazni - izjavio je Simanić.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike