Ovo može samo Željko Obradović! Trener Partizana sa osmehom između navijača Zvezde i Olimpijakosa (FOTO)

19.05.2022

21:40

0

Autor: 24sedam

Najtrofejniji trener Evrope izlazio svima u susret za fotografiju

Ovo može samo Željko Obradović! Trener Partizana sa osmehom između navijača Zvezde i Olimpijakosa (FOTO)
viber_image_2022-05-19_23-16-13-374 - Copyright 24sedam/P. K.

Spektakularan polufinalni dan Fajnal fora Evrolige nije mogao da se završi drugačije nego spektaklom. I to ispred najveće dvorane na Balkanu, zahvaljujući najtrofejnijem treneru Evrope Željku Obradoviću!

Pričaće se do subotnjeg finala o epskoj trojci Vase Micića protiv Oimpijakosa uz zvuk sirene, kojom je Anadolu Efes dobio priliku da brani evropski tron. Pričaće se i o maestralnom „El Klasiku“ u kojem je Real posle drame izbacio Barsu i plasirao se u finale Evrolige, ali će nekolicina prisutnih ispred beogradske Arene pričati danima o nesvakidašnjoj situaciji koju, najverovatnije, može da priredi samo ime kao što je Željko Obradović.

Najvažniji košarkaški hepening u sezoni naravno da nije mogao da prođe bez devetostrukog šampiona Evrope, koji je kasno večeras još jednom dobio potvrdu da se sve ono što radi u i za „kraljicu igara“ i te kako ceni bez obzira na to čijem taboru pripada.

Tako su navijači Crvene zvezde i Olimpijakosa, najvećih rivala klubova u kojima je Žoc ostavio najdublji trag (Partizana i Panatinaikosa) iskoristili neočekivani susret i trofejnog stručnjaka zamolili za fotografiju.

Istakunta navijačka obeležja nisu predstavljala prepreku, karakterističan široki osmeh, više nego srdačan izlazak u susret želji svih košarkaških zaljubljenika koji su se u tom trenutku našli u njegovoj blizini i za tili čas – ostala je uspomena za ceo život.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike