Nastavlja se bura: U Zvezdi nisu prihvatili ekspertizu - očigledno nismo gledali istu utakmicu!

31.05.2022

17:22

1

Crveno-beli smatraju da su sudije napravile grešku na štetu kluba sa Malog Kalemegdana

Nastavlja se bura: U Zvezdi nisu prihvatili ekspertizu - očigledno nismo gledali istu utakmicu!
STJ_8820 - Copyright AdmiralBet ABA liga/Dragana Stjepanović

Čelnici KK Crvene zvezde oglasili se povodom ekspertize suđenja druge utakmice finala plej-ofa AdmiralBet ABA lige, napominjući da očigledno nisu gledali i analizirali istu utakmicu. 

Treba istaći da je "Sudijska komisija" istakla da su arbitri sedam puta pogrešili na štetu Partizana, a četiri puta na štetu Zvezde. 

- Ovim putem želimo da čestitamo na „izvanredno“ obavljenom poslu gospodinu Maričiću uz konstataciju da očigledno nismo gledali i analizirali istu utakmicu. Ako jesmo, onda sa iznenađenjem konstatujemo da brojne sporne situacije nisu ni uzete u obzir u ovoj „ekspertizi“, poput ključne situacije u poslednjoj četvrtini i nesportskog faula Zagorca nad Ivanovićem (11 sekundi pre kraja meča) koji nigde nije ni pomenut, a nakon koga bi utakmica bila praktično rešena. O iznenadnoj promeni sudijskog kriterijuma tokom prvog poluvremena, različitom sankcionisanju pojedinih situacija, brojnih koraka, i ostalim greškama, i da ne govorim - oglasili su se čelnici Zvezde.

Crveno-beli su se osvrnuli i na sudije koje će viditi treći finalni meč plej-ofa u regionalnom takmičenju.  

- Slučajno ili ne, jedan od aktera te utakmice, biće sudija u sredu uveče, drugi je bio akter utakmice u kojoj je tokom prošlog finala odnos u slobodnim bacanjima bio 34-17 za rivalski tim? Slučajno ili ne, taj tandem (Boltauzer i Nedović) sudio je prethodnu utakmicu u kojoj je domaćin bio KK Partizan? Kako, dovoljno je pogledati snimak te utakmice. Uz iskrenu nadu da je Milan Maričić ovu ekspertizu radio i uradio bez pritisaka i sugestija sa strane, i ne isključivo preko platforme “Sinergy”, KK Crvena zvezda obaveštava javnost da neće učestvovati u ovoj svojevrsnoj kampanji koja praktično traje od početka sezone i koja ima jasan cilj da podigne tenzije u ovoj seriji, i da skrene pažnju sa onog najvažnijeg – terena - zaključili su u Zvezdi.

BONUS VIDEO: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike