Zvezda poziva navijače na drugi meč sa Partizanom: Čeka nas još teža utakmica, važnija od prve

28.05.2022

16:26

0

Drugi meč na programu je u nedelju od 20 sati

Zvezda poziva navijače na drugi meč sa Partizanom: Čeka nas još teža utakmica, važnija od prve
20220423vmCzIgok09 - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde vode sa 1:0 u finalnoj seriji plej-ofa AdmiralBet ABA lige u susretu sa Partizanom.

Crveno-beli su na svom terenu, u petak uveče upisali veoma važnu startnu pobedu rezultatom 90:76, a drugi duel na programu je već u nedelju, od 20 sati.

Vremena za oporavak i dodatnu pripremu gotovo da niej ni bilo, već su ekipe dan iskoristile za analizu i trening.

Pred drugi meč, očekivanja je izneo i trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić.

- Očekuje nas još intenzivnija utakmica u rasporedu po kome se finale igra na svaka dva dana. Moramo da budemo spremni da još jednom odbranimo domaći teren.  Svesni smo veće važnosti drugog meča protiv Partizana, zbog toga moramo biti veoma skoncentrisani, da sa velikom energijom i odgovornošću odigramo ovu utakmicu koja zbog samog rasporeda dobija na još većoj važnosti! Zbog toga očekujem još veću podršku sa tribina u nedelju uveče - kazao je trener crveno-belih.

Svestan važnosti drugog duela je i Ognjen Dobrić, koji je pozvao navijače da u što većem broju podrže ekipu.

Pred nama je još teža utakmica nego u petak. Nemamo puno vremena da se odmorimo i pripremimo za novi izazov i utakmicu. Igramo novi meč u razmaku od 48 sati, što je nova situacija jer je u pitanju finalna serija. Moramo da odigramo još bolje, jos čvršće i sa još više koncentracije jer je ova utakmica još važnija od one prve! Pozivam naše navijače da dođu sutra u još vecem broju i pruđe nam još veću i još glasniju podršku - kazao je Dobrić.

Nakon susreta u nedelju, serija se seli na Partizanov parket, te je treća utakmica u sredu, a četvrta u petak. Potencijalni peti meč, prema rasporedu je u ponedeljak.

Klub i ovom prilikom podseća da su karte za ovo finale puštene u prodaju u sredu, a prodaja dodatnog kontigenta karata za nedeljnu utakmicu počinje u nedelju od 15 časova na blagajni hale Aleksandar Nikolić.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike