Batler je uvek ubica, osetio je to i Boston na svojoj koži! 41 poen maestralnog asa Majamija (VIDEO)

18.05.2022

05:10

0

Autor: 24sedam

Hitsi poveli u finalnoj seriji Istočne konferencije NBA lige

Batler je uvek ubica, osetio je to i Boston na svojoj koži! 41 poen maestralnog asa Majamija (VIDEO)
Tan2022-5-18_54056260_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Lynne Sladky

Očekuje se da će finalna serija Istočne konferencije NBA lige u kojoj se sastaju Majami i Boston biti nalik nekim dobrim kriminalističkim romanima.

Očekuje se mnogo napetosti, preokreta u radnji, upiranja prstom u jedne, pa u druge... Onako, baš kao kad Agata Kristi napiše.

Među onima koji su čitali i vole dela najslavnije autorke krimi priča stalno kruži pošalica kako knjige ne treba ni čitati jer je batler uvek ubica. Što naravno nije istina.

Ipak, ponekad se desi da bude. U duelu Hitsa i Seltiksa se baš to desilo. As Majamija Džimi Batler "ubio" je Boston u prvom finalnom duelu. Završio meč sa 41 poenom, devet skokova, pet asistencija, četiri ukradene lopte i tri blokade, pa su Histi slavili sa 117:108 i stekli početnu prednost.

 

 

Tajler Hiro sa 18 poena i devet skokova, te Gejb Vinsent sa poenom manje bili su mu odlični saradnici i odlično nadomestili činjenicu da već sedam mečeva u ekipi nema Kajla Laurija.

U ekipi Bostona po običaju je najbolji bio Džejson Tejtum (29 poena, osam skokova, šest asistencija), a ispratio ga je Džajlen Braun sa 24 poena i deset uhvaćenih lopti.

 

 

Majami vodi sa 1:0 u seriji, a u veliko finale NBA lige će ekipa koja prva stigne do četiri trijumfa. Verujemo da nas čeka još nogo uzbuđenja i zapleta kao u pomenutim krimi pričama, baš kao i dokaz da ne mora uvek Batler da bude taj koji "ubija.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike