Radonjiću jedna stvar bode oči posle poraza u Ljubljani: Ne pamtim tako nešto!

16.05.2022

21:40

0

Autor: 24sedam

Trener Crvene zvezde nije zadovoljan igrom tima u Ljubljani

Radonjiću jedna stvar bode oči posle poraza u Ljubljani: Ne pamtim tako nešto!
20220516vpRadonjic - Copyright MN Press

Dan pošto je Budućnost izborila majstoricu u polufinalnoj seriji AdmiralBet ABA lige sa Partizanom, povratak u Beograd osigurala je i Cedevita Olimpija.

Ekipa Jurice Golemca u ekstra uzbudljivom meču u produžetku je u Ljubljani savladala Crvenu zvezdu (88:80), čiji trener Dejan Radonjić nije mnogo skrivao nezadovoljstvo učinkom svog tima u „Stožicama“.

- Čestitke Olimpiji na pobedi, mi u narednim danima treba da napravimo dobru pripremu za meč i da dobijemo tu utakmicu. Analiziraću na brzinu ovaj duel, Olimpija je čvrsta, tvrda, nisam zadovoljan kako smo odigrali utakmicu. Odbrambeno mekani... – kazao je Radonjić.

Najtrofejniji trener u Zvezdinoj istoriji morao je, ipak, da istakne jedan podatak koji je i te kako uticao na konačan rezultat meča.

- Bode oči taj odnos i veliki broj šutnutih slobodnih bacanja protivnika, čak 42. Ne pamtim da smo imali toliki broj dozvoljenih penala čak i kada smo čvršće igrali. Napadački takođe ne onako kako je trebalo da bude. Spremaćemo se za sledeći meč, sa ciljem da popravimo stvari koje sam pomenuo, ima tu još ponešto. Želimo da pobedimo utakmicu – kazao je Dejan Radonjić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike