Nadrealna scena u domu bivšeg osvajača Lige šampiona – gazda kluba terao igrače da kleknu zbog ispadanja u drugu ligu! (VIDEO)

16.05.2022

05:49

0

Autor: 24sedam

Burgos ispao iz ACB lige

Nadrealna scena u domu bivšeg osvajača Lige šampiona – gazda kluba terao igrače da kleknu zbog ispadanja u drugu ligu! (VIDEO)
Screenshot 2022-05-16 at 00.06.40 - Copyright Printscreen/YouTube/ACB

Neverovatne, nadrealne, scene stižu iz najjače košarkaške lige u Evropi. Preciznije iz doma nekadašnjeg osvajača FIBA Lige šampiona Burgosa, koji je u nedelju ispao iz ACB lige.

Porazom od Fuenlabrade na svom parketu Burgos je ozvaničio selidbu u niži rang takmičenja, što je većini navijača prisutnih u dvorani nateralo suze na oči.

A da se bude još mučnije pobrinuo se gazda kluba Feliks Sančo, koji se posle poslednjeg zvuka sirene pojavio na terenu i naterao svoje košarkaše da kleknu i na taj način se izvine publici za loše rezultate ove sezone.

Smušeni igrači su to gotovo bezpogovorno i uradili, posle nekoliko trenutaka se podigli na noge i potom aplauzima ispraćeni u svlčionicu, ali je nestvaran potez prvog čoveka Burgosa svakako naišao na osudu mnogih, među kojima su najglasniji bili Majk Džejms i Malkom Dilejni.

- Da, ne bih klečao zbog tog sra*a. Samo bih otišao od tog lika na tuširanje – napisao je na „Tviter“ profilu as Monaka, dok je plejmejker milanske Olimpije bio još direktniji.

- Klečanje da bi ti zviždali je besmisleno. To nije izvinjenje navijačima, to je dozvola za navijače da ponižavaju odrasle ljude. Ludi igrači su još i prihvatili to.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike