Karijevo zagrevanje iz snova o kome se priča: Svi su gledali u čudu šta najbolji šuter u istoriji može da pogodi (VIDEO)

14.05.2022

11:34

0

Autor: 24sedam

Bek Golden Stejta odigrao svoj "put oko sveta"

Karijevo zagrevanje iz snova o kome se priča: Svi su gledali u čudu šta najbolji šuter u istoriji može da pogodi (VIDEO)
stef kari - Copyright Tanjug/AP

Košarkaši Memfisa mogli su sinoć naslutiti kako će proći u šestoj utakmici (110:96) plej-of serije (4-2) protiv Golden Stejta ako su gledali zagrevanje Stefa Karija.

Mada je mnogo puta demonstrirao preciznost svog šuta iz daljine i poludistance, najbolji trojkaš NBA lige svih vremena sinoć je ostavio celu dvoranu u čudu.

Serija pogodaka kao u popularnoj igri "put oko sveta", od donje ivice kruga, sa slobodnog bacanja, pa gornje ivice, sve tako za po metar unazad do samog centra terena, ne promašujući nijednom koš.

 

 

Onda u istom ritmu, bez pauze i promašaja, unazad sve do mesta odakle je počeo "put oko sveta". Ukupno 16 šuteva, svaki sa drugačije pozicije i svi "bez koske" ili što bi rekli današnji reporteri "kao kap"!

Majstor!

Sinoć je u šestom meču protiv Memfisa ubacio 29 poena, uz sedam skokova i pet asistencija. Golden Stejt očekuje u finalu pobednika serije između Dalasa i Finiksa. Trenutni rezultat je 3-3, odlučiće majstorica u Finiksu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike