Teo kupio Skariola za sva vremena: Miloš je totalno drugačiji od drugih!

12.05.2022

15:11

0

Autor: 24sedam

Italijanski strateg biranim rečima govorio o kapitenu Orlova

Teo kupio Skariola za sva vremena: Miloš je totalno drugačiji od drugih!
Teodosić - Copyright Profimedia

Bolonjski Virtus i, pre svih Miloš Teodosić, u sredu uveče su na najbolji način dali potvrdu krilatici „Nikad ne potcenjuj srce šampiona“. Kada su italijanskog velikana svi otpisali iz ozbiljnije konkurencije za pobednički tron Evrokupa, kapiten „orlova“ i njegovi saigrači su svima zapušili usta onako kako i dolikuje velikim asovima – podizanjem trofeja.

Bolonja od sinoć slavi povratak u Evroligu, nema nikakve dileme da će se osvajanje drugog po jačini evropskog trofeja slaviti u narednim danima, ali sada je vreme da se u prvi plan istakne košarkaški Mocart modernog doba.

Sjajni srpski plejmejker dugo je ove sezone tražio prepoznatljivu formu. Neretko se Teo i mučio da pronađe pravi ritam, ali na zadovoljstvo svih ušao je u svoj mod kada je bilo najpotrebnije, da Virtus povede do pobedničkog postolja u Evrokupu, što nije moglo da prođe bez pohvala sjajnog italijanskog stratega Serđa Skariola, koji je sa klupe maestralno dirigovao šampionskim orkestrom.

- Miloš je drugačiji igrač od svih ostalih, veoma sam ponosan što ga treniram. Poslednjih nedelja je bio toliko fokusiran, toliko u takmičarskom režimu, da mogu samo da kažem da sam srećan što imam igrača poput njega. Ali, ne radi se samo o njemu. Moramo da pričamo i o Belineliju, našem kapitenu, moramo da pričamo i o Kajlu Vimsu, koji je uvek tu. Ovo je sjajan tim – nije krio oduševljene Skariolo.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike