Rađa bez dlake na jeziku opleo po Ražnatoviću: Menadžeri sve odlučuju, dosta je bilo!

09.05.2022

10:39

0

Nastavljeno prepucavanje povodom stanja u AdmiralBEt ABA ligi

Rađa bez dlake na jeziku opleo po Ražnatoviću: Menadžeri sve odlučuju, dosta je bilo!
svetislav pesic knjiga 1201 2022 foto kaca (12) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Nastavljaju se prepucavanje povodom zahteva Hrvatskog košarkaškog Saveza da njihovi klubovi napuste AdmiralBet ABA ligu.

Povodom toga se prvo oglasio Miško Ražnatović, jedan od najpoznatijih menadžera, koji je istakao da će svi njegovi igrači u slučaju da se to dogodi, napustiti hrvatske klubove, napominjući da bi to bilo štetno po njihove karijere.

Prepirka je nastavljena, pa se sada ponovo javio Dino Rađa koji je bio jedan od glavnih zagovornika istupanja klubova iz ABA lige i odgovorio je Ražnatoviću, napominjući da ovde menadžere odlučuju o svemu.

- Tu dolazimo u situaciju u kojoj se izvrću činjenice. Posao menadžera je da radi za igrača, a ovde igrači rade za menadžera. Menadžer treba da sluša želje igrača, a ne obrnuto. Ovde su stvari izokrenute. Menadžeri vode i odlučuju o svemu. Nadam se da će doći neki pametnjaković i reći menadžeru ‘gle, neću da idem iz Cibone - poručio je Rađa.

Legendarni košarkaš osvrnuo se i na to koliko hrvatski klubovi imaju interse od Ražnatovića.

- Ta izjava je dokaz kako se vode privatni interesi, a ne interesi za boljitak košarke. Jer, idemo ovako. Danko Branković je od leta slobodan igrač. Napušta Cibonu. Ko je njegov menadžer? Miško Ražnatović. Šta od toga dobija hrvatska košarka? Ništa. Šta će od toga imati Cibona, hoće li dobiti obeštećenje, a sa Brankovićem je radila godinama? Neće. Hvala, doviđenja - zaključio je Rađa.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike