FMP je najprijatnije iznenađenje u sezoni, trener otvoreno priznaje: Realno je da izgubimo 2:0 u seriji, ali imamo odgovornost

29.04.2022

13:03

0

Stefanovićev tim će biti oslabljen, ali ovakve reči ne zavaravaju nikoga

FMP je najprijatnije iznenađenje u sezoni, trener otvoreno priznaje: Realno je da izgubimo 2:0 u seriji, ali imamo odgovornost
fmp - Copyright ABA liga/Dragana Stjepanović

Košarkaši FMP-a su najveće i najprijatnije iznenađenje AdmiralBet ABA lige ove sezone. Ne samo plasmanom u plej-of, već i time što su borbenim igrama pokazali da imaju karakter. 

Sada konačno počinje borba za prsten, a prvi protivnik biće ekipa Budućnosti u subotu u Podgorici.

- Ušli smo u plej-in i verujem da smo samim tim napravili veliki uspeh ove sezone. Međutim, ne bismo bili pravi sportisti ako bismo se samo time zadovoljili - rekao je trener Nenad Stefanović pred odlazak u prestonicu Crne Gore.

Protivnik je jako dobro poznat. 

- Igramo sa ekipom sa kojom smo igrali već dva puta, to je tim koji je jako kvalitetan, imaju mnogo iskustva i trenera koji je osvajao ABA ligu, koji zna kako se igra u plej-ofu. Imamo maksimalno poštovanje prema njima, daćemo sve od sebe da budemo što bolji i da pokazaćemo da smo sa razlogom ušli u ovaj deo -  rekao je Stefanović.

Tim će ipak biti oslabljen, jer muku sa povredama muče Geret Nevels i Brajs Džons.

- Ne bih da bude kuknjava, ali tek večeras i sutra pred put ćemo videti neke stvari. Vučemo neke povrede, Nevels je krenuo u trenažni proces, ali to je dug put. Bolje je da ne kažem ništa, da ne bi bilo loše protumačeno. Videćemo večeras za jedog igrača i sutra za dvojicu, pred sam put - rekao je Stefanović i dodao:

- Realna su očekivanja da to bude 2:0 za Budućnost i da se to završi u četiri dana. Nemamo pritisak, ali važno je da napravimo balans. Imamo određenu odgovrnost, mnogo smo uložili da dođemo do ovde, tako da mi imamo odgovornost prema samima sebi.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike