Jokić ovo nije zaslužio, Nagetsi pokažite trunku karaktera! Srbinu preti šokantan crni rekord NBA lige!

23.04.2022

18:07

0

Autor: 24sedam

Denver, barem zbog Nikole, mora po svaku cenu da produži seriju sa Voriorsima

Jokić ovo nije zaslužio, Nagetsi pokažite trunku karaktera! Srbinu preti šokantan crni rekord NBA lige!
Tan2022-4-17_52223592_1 - Copyright Tanjug/AP Photo/Jeff Chiu

Nadali su se u Denveru da će moći samo sa Nikolom Jokićem da budu konkurentni u plej-ofu NBA lige. Ipak, vrlo brzo su dobili žestoko otrežnjenje. Već na prvom koraku doigravanja Nagetsima preti „čišćenje“!

Ima Majkl Meloun najboljeg košarkaša na svetu u svojim redovima ali uzalud, s obzirom da Nikola Jokić nema adekvtnu podršku saigrača. Jednostavno, bez Majkla Portera juniora i Džamala Mareja, srpski superstar nije uspeo na svojim plećima da iznese uvodnu seriju plej-ofa protiv raspoloženih Golden Stejt Voriorsa.

Bjelica i drugovi su nadomak plasmana u narednu rundu doigravanja za šampionski prsten NBA lige, dok Nikola Jokić pred sobom ima zadatak da pruži i više od trenutnih mogućnosti kako bi seriju produžio makar za još jednu utakmicu i tako izbegao ulazak u negativnu istoriju najjače lige na svetu.

 

 

Naime, najveći kandidat za priznanje najkorisnijeg igrača u NBA suočava se sa veoma neugodnom situacijom, pošto će u slučaju da ih Voriorsi „pometlaju“ sa 4:0 u seriji postati prvi MVP u istoriji lige koji je eliminisan u prvoj rundi plej-ofa bez da je njegov tim ostvario makar jednu pobedu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike