Alo, gubitnici, mislili ste da će Jokić tući Golden Stejt sa ovakvom ekipom? Poruka navijača Denvera zapalila društvene mreže

22.04.2022

06:59

0

Autor: 24sedam

Besne pristalice Denvera zbog sve izvesnije eliminacije u plej-ofu

Alo, gubitnici, mislili ste da će Jokić tući Golden Stejt sa ovakvom ekipom? Poruka navijača Denvera zapalila društvene mreže
jokic12 - Copyright Tanjug/AP

Neko mora biti kriv za "metlu" koju je u plej-ofu Golden Stejt pripremio Jokićevom Denveru. Tim iz Kalifornije je bio favorit, ali ni najveći optimisti među njima nisu očekivali da će posle tri meča imati glatkih 3-0 na svojoj strani.

Međutim, jasno je bilo otpočetka i kakva će taktika biti za ovu seriju "Pustiti Jokića, isključiti ostala iznenađenja". To je dovelo do ogromnog jaza između učinka srpskog centra i ostatka ekipe: Jokić je postigao skoro duplo više poena u ovoj plej-of seriji od drugoplasiranog u istoj kategoriji ie ekipe Nagetsa.

 

 

 

Otuda i nervoza kod navijača Denvera. Njihova prva meta je bio rekovalescent Džamal Marej, koga je jedan deo pristalica ocenio kao kalkulanta jer oteže sa povratkom na parket, da bi sada na red došli oni koji igraju.

- Pa, zar ste mislili da će Jokić sa ovakvim Gordonom da tuče ove - bila je više procena stvarnosti Nagetsa nego pitanje jednog ljutog navijača.

 

 

na drugoj strani trener Majkl Meloun misli da su uzroci poraza u pogrešnom taktičkom pristupu njegovih igrača:

- Mi smo Ford Pinto, oni su Maserat! Čestim trčanjima probali smo da igramo kao oni. Ne možemo da im pariramo u tome, moramo da usporimo, posebno kada stvari ne idu kako treba.  Usporiti, igrati preko Nikole i raditi na što boljem šutu - rekao je Meloun.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike