Specifično, atipično, ulazimo u fazu gde nemamo ugovorenu utakmicu! Radonjić o pauzi koja čeka njegov tim

23.04.2022

15:37

0

Autor: 24sedam

Strateg crveno-belih zadovoljan pobedom nad Igokeom

Specifično, atipično, ulazimo u fazu gde nemamo ugovorenu utakmicu! Radonjić o pauzi koja čeka njegov tim
kkcz-efes-090 - Copyright MN Press

Crvena zvezda savladala je Igokeu sa 85:66 i tako najavila plej-of u koji ulazi sa prve pozicije i sa prednošću domaćeg terena.

Dejan Radonjić zadovoljan je odrađenim poslom i govorio je o pauzi koja sada čeka njegovu ekipu.

- S ozbirom na ukupnu situaciju i sve ono što smo tokom godine prošli, rekao bih da smo odigrali solidan meč. Bili smo dobro skoncentrisani, bilo je pojedinih intervala iznad očekivanja s ozbirom na trenutak u kojem se nalazimo. Preostaje nam da se okrenemo periodu koji je ispred nas. Vrlo specifično, atipično, posle 62 meča u sezoni, što je prilično ozbiljan broj, ulazimo u fazu gde još nemam ugovorenu utakmicu, da pokušamo da simuliramo neke stvari. Dobra stvar je što ćemo oporaviti neke igrače. Dobrić je u Čačku zaradio povredu, iz tog aspekta je pozitivno, ali ima mnogo stvari koje nas navode na drugačije razmišljanje i visok stepen opreznosti -  rekao je Radonjić.

Zanimljiva je ovako dugačka pauza tačno pred najvažniji deo sezone.

- Posle 62 meča ulazimo u fazu u kojoj moramo da uradimo najbolje što možeo i svesni da nećemo biti na zadovoljavajućem nivou. Ovo je period totalno kontra od svega i treba samo da pokušamo da uradimo najbolje što možemo da budemo u najboljem mogućem stanju. Verovatno pred Zvezdom najteže polufinale poslednjih godina, jer nikada nismo bili u takvoj situaciji. Ne znam ni kada je tačan datum, videćemo šta će se dešavati ovih dvadesetak dana. Opreznost se povećava, mobilizacija mora da bude maksimalna, da uradimo najviše što možemo, da budemo svesni da nećemo biti dobri i da tako uđemo u seriju i vidimo šta može da se napravi.

Šta crveno-bele čeka u polufinalu?

- U polufinalu nas čeka ekipa koja će biti u takmičarskom ritmu. Da ne pričam o formi. To bi bilo iluzorno. Datum polufinala zavisi od Evrokupa, pa od preliminarne faze plej-ofa. Može da se desi da saznamo na 10 dana do utakmice.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike