Partizan ne sme da odustane, moramo na sve pobede do kraja Superlige! Rikardo igra najbolju sezonu u karijeri

22.04.2022

06:25

0

Autor: 24sedam

Najbolji strelac domaćeg šampionata ne gubi nadu da crno-beli mogu do titule

Partizan ne sme da odustane, moramo na sve pobede do kraja Superlige! Rikardo igra najbolju sezonu u karijeri
Rikardo - Copyright FK Partizan

Ukoliko u narednih pet kola postigne dva gola biće treći najbolji strelac u istoriji Partizana (po golovima u jednoj sezoni), a ukoliko na svakoj od preostalih utakmica po jednom zatrese mrežu rivala biće na poziciji broj 2.

Sa 23 gola u Superligi napadač crno-belih Rikardo Gomeš sigurno je jedan od najzaslužnijih za činjenicu da se tim iz Humske bori za titulu.

- Moja najbolja sezona ikada! Naravno, srećan sam zbog toga. Još više sam srećan kad moji golovi pomognu timu da pobedi i kad ostvarimo zajednički cilj - kaže centarfor sa Zelenortskih ostrva za Sportski žurnal.

Kako reče trener Partizana Aleksandar Stanojević kad imaš 29 bodova više od ekipe koja je prva ispod tebe na tabeli, a sam nisi na šampionskoj poziciji, sve je teško prihvatiti.

Teško ili ne, tek u genu Partizana je zapisan kod da ne sme da digne ruke od svega, ma kako situacija ne izgledala dobro po pitanju šampionske titule. Tako razmišlja i Rikardo.

- Skoro godinu dana vrednog rada, mnogo utakmica, treninga... Izuzetno teška sezona, međutim, ne možemo sad da odustanemo, moramo da pobedimo u svim mečevima i... videćemo na kraju šta će biti - poručio je napadač Partizana.

Čeka nas rasplet koji u ovom trenutku deluje prilično izvesno. Crvena zvezda ima dva boda prednosti u odnosu na Partizan i teško je poverovati da će iskusna ekipa kakva su crveno-beli tu prednost ispustiti u samom finišu Superligu.

A opet, lopta je, kako se ono kaže, okrugla. Navijači Partizana će da se nadaju čudu do kraja, a navijači Crvene zvezde da veruju da se čudo neće dogoditi.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike