Ulm Partizanu poklonio finale Evrokupa u Areni! Grobari, spremajte se za spektakl života!

19.04.2022

20:27

0

Autor: 24sedam

Nemci šokirali Huventud u Badaloni

Ulm Partizanu poklonio finale Evrokupa u Areni! Grobari, spremajte se za spektakl života!
kk partizan foto kaca - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Partizanu se večeras otvorilo sve. Ukoliko stignu do finala Evrokupa, crno-beli će se za jedini evropski trofej koji im nedostaje boriti u beogradskog Areni! Sve zahvaljujući Ulmu, koji je šokirao Badalonu i u osmini finala eliminisao favorizovani Huventud 79:73.

Crno-beli imaju sve preduslove da u sredu prirede jedan, nadaju se svi u Humskoj, u nizu košarkaških spektakala. U najveću dvoranu na Balkanu stiže Bursa (20.30) na meč osmine finala Evrokupa, koji bi izabranicima Željka Obradovića trebalo da predstavlja zagrevanje za ono što ih čeka do kraja sezone.

A već dve nepoznate Zagorac i drugovi rešili su već u prvim mečevima nokaut faze takmičenja. Prvo, da će im rival u eventualnom četvrtfinalu biti ovosezonski veliki dužnik Cedevita Olimpija, a nekoliko sati kasnije dobili su najveći poklon - potencijalno finale u Areni krcatoj "grobarima".

Za to se pobrinuo Ulm, koji je večeras šokirao najbolji tim ligaškog dela sezone Huventud, što u prevodu znači da će crno-beli tri od potencijalno četiri utakmice nokaut faze igrati pred svojim navijačima. A ukoliko pre polufinala ispadne i Gran Kanarija, Partizan bi u tom slučaju i pretposlednji meč sezone igrao na svom parketu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike