Miško potvrdio: Novi Megin biser je spreman za NBA draft!

11.04.2022

14:38

0

Autor: 24sedam

Mladi Nikola Jović predao dokumentaciju u kancelariju najjače lige na svetu

Miško potvrdio: Novi Megin biser je spreman za NBA draft!
20220410dsMegaPartizan13 - Copyright MN Press

Sva je prilika da će mladi Nikola Jović ove godine pokušati da postane 14. draftovani košarkaš iz Mege. Jedan od najtalentovanijih srpskih košarkaša predao je dokumentaciju u kancelariju NBA lige, kako bi ispunio prvi uslov da se pojavi na predstojećoj „pijaci“.

Ovu informaciju potvrdio je i agent novopečenog reprezentativca Srbije Miško Ražnatović za portal „ESPN“, koji je Jovića stavio na 23. mesto potencijalnih pikova u „ESPN top 100“.

- Jovićeva kombinacija visine, baratanja s loptom, dodavanja, dinamike šuta, samopouzdanja i mladosti je veoma zanimljiva NBA skautima, koji vuke paralele između njega i visokih bekova kao što su Danilo Galinari i Deni Avdija – piše, između ostalog, renomirani američki portal.

Podsetimo, sve ovo ne znači da će se Jović i pojaviti na draftu, pošto igrači imaju mogućnost da se povuku pre izborne noći, koja će se ove godine održati u Bruklinu 23. juna. Prethodno, od 16. do 22. maja potencijalni učesnici drafta će imati priliku da se u Čikagu predstave mogućim poslodavcima na, za tu priliku, specijalno organizovanim treninzima.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike