Partizan se sprema za odlučujući deo Evrokupa! Ove Željkove reči će umiriti Grobare pred dolazak Burse!

08.04.2022

19:52

0

Autor: 24sedam

Najtrofejniji trener Evrope ne trči pred rudu

Partizan se sprema za odlučujući deo Evrokupa! Ove Željkove reči će umiriti Grobare pred dolazak Burse!
20220306npObradovicZ7 - Copyright MN Press

Od kako je Željko Obradović promovisan u novog trenera Partizana navijači kluba iz Humske žive za deo sezone koji je pred nama. Crno-beli su kao drugoplasirani okončali grupnu fazu takmičenja u Evrokupu i sada se spremaju za odlučujuće borbe u kojima će pokušati da se domognu mesta koje naredne sezone vodi u Evroligu. Prvu će voditi protiv Burse.

- Nebitno šta je bilo dobro, a šta loše. Znamo da sad počinje najvažniji deo Evrokupa, a to je plej-of koji se igra po sistemu koji je napravljen početkom godine. To znači da moraš da budeš spreman, jer je jedna utakmica sve – rekao je Obradović za „TV Partizan“ i dodao:

- Moraš da igraš dobro da bi nastavio takmičenje, ako nisi spreman ispadaš. Svima je jasno, to je situacija koja je slična Kup takmičenju, ali mislim da je ekipa svesna svega toga i da ćemo probati da se što bolje pripremimo upravo za ovaj prvi meč koji igramo protiv Burse u Areni.

Ekipa Dušana Alimpijevića izaziva respekt kod najtrofejnijeg trenera Evrope.

- Znamo sve o njima. Tim koji je poslednjih mesec i po dana igrao izvanredno i to je ono odakle treba da krenemo. Da se pripremimo, da napravimo izuzetno dobar skaut i da shvatimo na koji način treba da igramo protiv njih.

Ipak, Obradović ne želi da preskače obaveze, pošto do meča sa Bursom crno-bele očekuju još dva regionalna iskušenja. Najpre protiv Mege (nedelja, 12 časova – TV Arena sport Premium).

- Idemo iz utakmice u utakmicu. Imamo sasvim dovoljno vremena da se spremimo za Bursu. Sad nam je za dva dana utakmica protiv Mege i to je ono o čemu razmišljamo u ovom trenutku – kazao je Željko Obradović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike