Jokić je MVP! Veliki rival uputio glas Somborcu (VIDEO)

08.04.2022

06:20

0

Francuz nije imao dileme

Jokić je MVP! Veliki rival uputio glas Somborcu (VIDEO)
Tan2022-4-2_34518188_1 - Copyright Tanjug/AP

Danima se u Sjedinjenim Američkim Državama, ali i celom košarkaškom svetu vodi velika polemika oko toga ko će ove sezone biti MVP NBA lige.

Nikola Jokić trenutno prednjači u konkurenciji, a ulazak u istoriju kao prvog igrača koji je u jednoj sezoni dostigao 2000 poena, 1000 skokova i 500 asistencija, sigurno da ga dodatno ističe u trci sa Džoelom Embidom i Janisom Adetokumbom.

Ipak, od dolaska u NBA ligu, Nikola je razvio možda i najveće rivalstvo sa Rudijem Goberom, francuskim centrom koji je čak tri puta bio najbolji defanzivac lige, ali među njima vlada i veliko poštovanje, te dodatno na snazi dobija izjava Francuza.

Naime, dok se svakodnevno govori ko će biti MVP ove sezone, dele se glasovi i polemike, a Gober je podršku uputio ka Somborcu.

 

 

- Ime nagrade je ‘najvredniji igrač’ i treba gledati ko je imao najveći uticaj na dobre igre svog tima. Ja mislim da je to bio Nikola Jokić. Tako bih ja glasao. Mislim da je on imao najveći uticaj. Znate, Janis, Žoel i neki drugi igrači su imali izvanredne sezone, mislim da je nivo talenta koji smo ove godine imali u ligi zasita sjajan - izjavio je Rudi Gober.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike