Đorđevićev Fener da popravi utisak: Trinkijerijeva mašina imala nestvarnu deonicu, ali bez iznenađenja

04.04.2022

19:59

0

Srpski igrači nisu imali naročito uspešnu noć

Đorđevićev Fener da popravi utisak: Trinkijerijeva mašina imala nestvarnu deonicu, ali bez iznenađenja
Aleksandar Đorđević - Copyright MN Press

Košarkaši Fenerbahčea savladali su u poslednjoj utakmici 26. kola Evrolige ekipu Bajerna sa 81:76 (27:16, 18:15, 9:31, 27:14).

Ekipa Aleksandra Đorđevića bolje je otvorila susret, te su predvođeni Pjerijem Anrijem i Janom Veselim, stekli sigurnu prednost već u prvih deset minuta, da bi u nastavku prvog poluvremena, održali vođstvo i stigli do dvocifrenih, +14.

Usledili su nakon pauze prazni minuti turskog sastava, a ekipa koju sa klupe predvodi Andrea Trinkijeri se vratila u meč. 

 

 

Međutim, nije dozvolio Veseli svom timu da izgubi ovaj susret, te su se konsolidovali u poslednjim minutima, i u "tesnom" finišu stigli do pobede koja nema rezultatskog značaja po Fenerbahče.

Najefiikasniji na terenu je večeras bio Pjer Anri sa 22 poena, dok je Jan Veseli postigao koš manje. Na drugoj strani, istakao se Augustin Rubit sa 17 poena.

Srpski košarkaši večeras nisu imali najuspešnije veče. Marko Gudurić je bio bez poena, a u ekipi iz Minhena, Vladimir Lučić je ubacio sedam, koliko je na kraju imao i Ognjen Jaramaz.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike